gad-clinica

 

Clinica Dr. GAD RENERT este un echilibru intre stiinta, inspiratie, tehnologie si arta. Aceasta inseamna o echipa medicala exceptionala, la curent cu cele mai noi practici si generatori ai unor noi solutii medicale.

Tehnologia de ultima generatie a clinicii este selectata special pentru confortul pacientului si rezultate exceptionale.

Dorinta noastra de a asigura servicii non chirurgicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, in sistem privat intr-o atmosfera destinsa, plina de caldura, de a promova si dezvolta un demers medical bazat pe informarea completa si onesta a pacientului si pe incredere reciproca.

Valorile noastre prioritare sunt oamenii (pentru ei si impreuna cu ei lucram), apoi stiinta si arta chirurgicala, tehnici si procedee specifice selectate pentru confortul si siguranta pacientului.

Conform recomandarilor dr. Gad Renert si a echipei clinicii este important sa obtineti informatiile necesare dumneavoastra direct de la profesionisti, in mod obiectiv, in urma unei consultatii, de multe ori solutia putand fi mai simpla si mai accesibila decat ar parea la prima vedere.