mada

MADALINA LILIANA MALACU
Coordonator clinical si asistent medical

Data nasterii: 02.01.1981

Pregatire profesionala:
Abosolventa a Sc. Postliceale Sanitare Fundeni Bucuresti in 2002 si Universitatea Hyperion -Facultatea de Stiinte Economice-Finante Banci in 2007.
Vasta experienta in domeniul medical a inceput sub indrumarea unor specialisti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.
Au urmat ani de acumulare de experienta in domeniul medical, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, la Institutul Oncologic Bucuresti, la Spitalul Clinic Coltea Bucuresti si in diferite Clinici Private.

MOTO:
“Frumusetea face different!”
“Cu pasiune catre frumusete” nu e doar o promisiune pentru calitatea si seriozitatea pe care o vom oferii pacientilor nostrii, ci arata determinarea cu care ne vom implica in a dezvolta standarde ridicate in toate proiectele noastre!

———————————————————————————————————————————————

carmen

CARMEN OANA VLAD
Asistent medical

Data nasterii: 15.01.1987

Pregatire profesionala:
Absolventa a Universitatii Titu Maiorescu, din Bucuresti, Facultatea de Psihologie (2009) si Facultatea de Medicina si Medicina dentara, specializarea Asistenta medicala generala (2010).

Incepand cu anul 2011 fac parte din deosebita echipa a clinicii “Dr. Renert Gad”, iar impreuna incercam sa dam o definitie a frumusetii, categorie fundamentala a esteticii prin care se reflecata insusirea omului de a simti emotie fata de o armonie perfecta intre natural si “frumosul creat de om”.

 

 

———————————————————————————————————————————————

roxi

ROXANA ELENA MALTEZEANU
Operator aparatura medicala

Data nasterii: 28.03.1980

Pregatire profesionala:
Absolventa al liceului I.H.Radulescu, profil bilingv franceza-engleza.

Punctele mele forte sunt auto-motivarea, aptitudinile de comunicare, spiritul de echipa si perseverenta. Sunt o persoana sociabila, serioasa si muncitoare si parerea mea este ca modul de a te simti frumoasa si fericita cu tine insati te poate face o persoana mai buna cu cei din jur.

Important pentru mine este ca modul in care frumusetea spirituala este influentata de cat de fericiti suntem cu noi insine asa si frumusetea fizica o reflecta pe cea interioara, aspect de care trebuie sa avem grija.