Mini liftingul facial

Atunci când pielea începe să se deformeze şi să piardă elasticitatea în partea de jos a feţei şi a gâtului, mini lifting-ul este o soluţie perfectă pentru mulţi bărbaţi şi femei care doar încep a experimenta aceste semne de imbatranire.

Mini lifting-ul este similar cu tradiţionalul lifting de fata dar nu este la fel de invaziv sau costisitor. Aceasta implică folosirea unor incizii mult mai mici precum şi a unor suturi fine totul pentru a minimiza cicatricile. În timpul procedurii se realizeaza o fina incizie triunghiulara aproape de fiecare ureche, ce permite re-suspendarea tesuturile de sub piele. Apoi indeparteaza excesul de piele pentru a netezi ridurile şi a redefini linia maxilarului.

 

Rezultatul este o fata mai tinara si mai proaspata. Mini lifting-ul are durata in jur o oră şi va puteti relua activitatile normale în termen de 3-5 zile. Nu implica nici o anestezie generala, procedura se realizeaza sub anestezie locala ceea ce permite comunicarea tot timpul iar echimozele sunt de obicei minime. Mini liftingul are ca si obiective regiunea inferioara a fetei şi partea superioară de gât şi nu va afecta fruntea, pleoapele sau zona de mijloc a feţei. Din acest motiv, mulţi pacienţi opteaza pentru completarea mini liftingului cu o blefaroplastie, lifting de sprancene sau cu laser terapie.

Faptul că pot intoarce timpul si pot sterge 5-7, sau chiar 10 ani din vârsta vizuala a pacientul în câteva ore face ca mini liftingul sa fie una din procedurile mele preferate. Puteţi avea literalmente acest lucru in clinica noastra fără a fi anesteziat ci doar cu o usoara sedare şi anestezic local. Firele de sutura sunt indepartate în 7 zile, motiv prin care pacientii isi pot relua activitatea in mai putin de o saptamana. Cea mai buna parte este ca nu se observa a avea ceva “făcut”, ci doar aspectul de odihna, deoarece se elimina excesul de piele.