MĂDĂLINA LILIANA MALACU

Coordonator clinică și asistent medical

Data nașterii: 02.01.1981

Pregătire profesională:

Absolventă a Școlii Postliceale Sanitare Fundeni București (2002) și Universitatea Hyperion – Facultatea de Științe Economice – Finanțe Bănci (2007).
Pregatirea în domeniul medical a început sub îndrumarea unor specialiști de la Spitalul Universitar de Urgență din București.
Au urmat ani de experientă acumulată în domeniul medical, la Spitalul Universitar de Urgență București, la Institutul Oncologic București, la Spitalul Clinic Colțea din București și în diferite Clinici Private.

MOTTO:

“Frumusețea face diferența!”
“Cu pasiune către frumusețe nu este doar o promisiune pentru calitatea și seriozitatea pe care o vom oferi pacienților noștri, ci arată determinarea cu care ne vom implica în a dezvolta cele mai ridicate standarde în toate proiectele noastre!”

CARMEN OANA ILINA

Asistent medical

Data nașterii: 15.01.1987

Pregătire profesională:

Absolventă a Universitații Titu Maiorescu din București, Facultatea de Psihologie (2009) și Facultatea de Medicină si Medicină dentară, specializarea Asistentă Medicală Generală (2010).

MOTTO:

“Începand din anul 2011 fac parte din deosebita echipă a clinicii “Dr. Renert Gad”. Împreună încercăm sa definim frumusețea, categorie fundamentală a esteticii, prin care se reflectă însușirea omului de a simți emoție fața de armonia perfectă între natural și frumosul creat de om.”

ROXANA ELENA MALTEZEANU

Operator aparatură medicală

Data nașterii: 28.03.1980

Pregătire profesională:

Absolventă a liceului I. H. Rădulescu, profil bilingv franceză – engleză.

MOTTO:

“Punctele mele forte sunt: auto – motivarea, aptitudinile de comunicare, spiritul de echipă și perseverența. Sunt o persoană sociabilă, serioasă și muncitoare. Consider că a te simți frumoasă și fericită cu tine insăți, te poate face o persoană mai bună cu cei din jur.

Așa cum modul în care frumusețea spirituală este influențată de cât de fericiți suntem cu noi înșine, așa și frumusețea fizică o reflectă pe cea interioară, aspect de care trebuie sa avem grijă, indiferent de vârsta pe care o avem.”