Este cel mai NOU dispozitiv de radiofrecventa fractionala care a primit aprobarea comunitatii Europene si a FDA-ului pentru a fi folosit in proceduri dermatologice ce presupun ablatie si rejuvenare cutanata pentru riduri, cicatrici acnee, cicatrici postoperatorii, vergeturi albe, piele ridata si imbatranita.

Eufoton Aton, o tehnică revoluţionară, cu o lungime de undă de 1.470 nm, cel mai mic laser care încorporează tehnologia fracţională LIGHTSCAN.Acest laser foloseşte acţiunea fototermală în ţesutul subdermal profund, utilizând depunerile de apă din organism.

Cunoscut ca si “Tratamentul Madonnei”, Intraceuticals este un sistem revolutionar non invaziv, NOU dedicat tuturor tipurilor de ten indiferent de varsta, sex, religie, rasa. Impuritatile si inflamatiile sunt inlaturate, liniile fine si petele sunt estompate vizibil iar pilea este reintinerita, improspatata mai luminoasa.

Este prima si unica soluție medical-estetică non-chirurgicală, avizată FDA (Food and Drug Administration SUA) pentru scăderea circumferinței, diminuarea celulitei si tonifierea pielii. Velashape II este primul tratament anticelulitic ce are la bază revoluționara tehnologie Elos, care ajută la obținerea și la menținerea unui corp cu forme frumoase, de invidiat.

VelaShape III este cea mai performantă și revoluționară tehnică de a-ți modela corpul nonchirurgical și cu rezultate de invidiat, în cel mai scurt timp. VelaShape III este un tratament unic, ce reușește cu usurință încălzirea zonei problematice mult mai repede. Folosește o densitate energetică mai mare pentru încălzirea țesutului adipos.

Lipoaspirația prin Body – Jet este un nou tratament revoluționar de liposucție care “spală grasimea din interiorul corpului” cu un delicat sistem de îndepartare a grăsimii, pe bază de apă. Lipoaspirația asistată prin apă (Aqualipo) este o metodă unică în România, prin care se realizează cea mai fină și blândă liposucție, rezultatele fiind excepționale.

Autoritațile lumii medicale consideră LASERUL V- BEAM PERFECTA ca fiind “standardul mondial în tratamentul leziunilor vasculare“. Având ca nucleu tehnologia “pulsed dye” si fiind unul dintre cele mai avansate aparate laser ale domeniului medical, laserul V-BEAM este eficient atât în reîntinerirea.

Laserul Alexandrite este un laser in stare solida ce foloseste ca amplicator chromium-doped crysoberyl (Cr:BeAl2O4, cristal alexandrite). Acest laser este acordabil in spectrul luminos intre 700 si 820 nm (in vecinatatea infrarosu), fiind cel mai des folosit cu lungimea de unda de 755 nm. Este considerat un laser cu lumina rosie.

O adevărată revoluție a domeniului medical, Laserul CO2 Fracțional este recunoscut drept “standardul de aur” în renivelarea tegumentului (laser skin resurfacing), contribuind la întinerirea pielii prin înlocuirea fără riscuri a colagenului îmbătrânit si disfuncțional.

Laserul Gentle Max Pro – Candela este ultima tehnologie consolidată din lume, cel mai eficient pentru epilare definitivă, care aduce în plus pe piată o gamă largă de tratamente medicale și cosmetice, pentru toate tipurile de piele, tratarea leziunilor pigmentare și vasculare, pete solare, pistrui, foliculită excesivă și de asemenea, întinerirea pielii.