Estetica sanilor … Ce isi doresc cu adevarat femeile?

Orice femeie isi doreste ca sanii ei sa arate ireprosabil pentru ca acestia sunt expresia feminitatii. Din pacate, odata cu trecerea anilor estetica sanilor se schimba motiv pentru care este necesara apelarea la serviciile unei clinici de chirurgie estetica pentru a recapata imaginea pierduta ca urmare a procesului de imbatranire. Clinica dr Renert Gad ofera printre multe altele si tratamente pentru estetica sanilor.

continua sa citesti…

Aceste tratamente ofera rezultate exceptionale si sunt accesate de un numar din ce in ce mai mare de reprezentante ale sexului frumos. Estetica sanilor include mai multe tratamente, si anume:
Augmentarea mamara neurochirurgicala cu grasime;
Ridicarea neurochirurgicala a sanilor cu microfibre;
Marirea sanilor cu implant;
Ridicarea sanilor cu sau fara implant;
Micsorarea sanilor;
Corectia mameloanelor invaginate;
Micsorarea areolelor;
Augmentarea mamara neurochirurgicala cu grasime presupune extragerea depozitelor inestetice de grasime din zonele dorite prin intermediul metodei de liposuctie asistata prin apa Aqualipo si injectarea grasimii extrase la nivelul sanilor. Aceasta metoda de infrumusetare a sanilor este nedureroasa si nu lasa urme. Avantajele pe care le ofera augmentarea mamara neurochirurgicala cu grasime sunt urmatoarele:
Avand in vedere ca aceasta metoda de infrumusetare a sanilor se bazeaza pe injectarea in sani a grasimii extrase din propriul corp nu exista reactii adverse ce pot aparea ca urmare a apelarii la acest tratament de infrumusetare a sanilor.
Durata de recuperare este foarte mica ( aproximativ 24 ore).
Durerile post operatorii sunt insesizabile.
Atat aspectul cat si senzatia la atingere sunt naturale.
Activitatile zilnice pot fi reluate la scurt timp dupa terminarea interventiei pentru ca aceasta interventie presupune doar o anestezie locala.

  Ridicarea neurochirurgicala a sanilor cu microfibre este o metoda neinvaziva, inovatoare. Aceasta metoda se bazeaza pe ancorarea a doua microfibre eleastice de sustinere sub anestezie locala de clavicula si tendonul muschiului pectoral si ascensionarea sanilor. Aceasta metoda non chirurgicala ofera urmatoarele avantaje:
Dupa aceasta interventie nu raman cicatrici.
Aceasta metoda se adreseaza in primul rand persoanelor foarte active care nu au timp pentru a sta internate sau pentru a trece printr-o recuperare de durata.
Inexistenta durerilor post operatorii este un avantaj foarte important mai ales pentru persoanele foarte sensibile la durere.
Dupa terminarea acestei interventii aspectul sanilor va fi foarte natural.

Marire Sani inseamna un aspect tineresc, natural si plin de volum !

  Marirea sanilor este o metoda cu ajutorul careia sanii vor fi simetrici, vor avea un aspect cat mai natural si tineresc si vor fi plini de volum, lucru care cu siguranta este pe placul reprezentantelor sexului frumos. Marirea sanilor se poate realiza prin trei metode, si anume:
Metoda tri – axiala.
Augmentarea mamara subglandulara.
Augmentarea mamara subpectorala.
Metoda tri – axiala este o metoda noua de marire sani si se adreseaza reprezentantelor sexului frumos ce doresc corectia asimetriilor sanilor. Aceasta metoda presupune utilizarea unei pense speciale bipolare Ellman si ofera urmatoarele avantaje:
Nu exista dureri postoperatorii.
Spre deosebire de alte metode de marire a sanilor aceasta metoda distruge extrem de putin tesutul.
Incizie fara presiune.
Timpul de vindecare este extrem de scurt.
Modul in care vor arata sanii dupa aceasta interventie poate fi anticipat cu exactitate inainte de aceasta interventie.
Nu sunt necesare tratamente postoperatorii.
Riscul aparitiei hematoanelor si a infectiilor este extrem de scazut.

Marire Sani cu implant silicon – probabil cea mai cunoscuta metoda…

  Augmentarea mamara subglandulara este o alta metoda de marire a sanilor. Aceasta metoda de marire a sanilor presupune plasarea implantului in spatiul dintre glanda mamara si muschi. Pentru a putea fi eligibila pentru aceasta metoda de marire a sanilor este necesar ca pacienta sa aiba o glanda mamara de dimensiuni medii sau mari si un tesut suficient de gros pentru a putea acoperi implantul. Avantajele oferite de catre aceasta metoda de marire a sanilor sunt urmatoarele:
Operatia este mai usor de realizat pentru ca nu este necesara manipularea muschiului pectoral.
Aceasta metoda presupune taierea pielii si a tesutului subcutanat ceea ce inseamna ca durerea si disconfortul potoperator sunt minime.
Recuperare rapida.
Cu ajutorul acestei metode de marire a sanilor se obtine un decolteu mult mai bine conturat.
Dezavantajele augmentarii mamare subglandulare:
Examenul mamografic este mai dificil de realizat.
In cazul in care pacienta care apeleaza la aceasta metoda de marire a sanilor este slaba se pot vedea si simti marginile implantului.

Marire sani cu implant mamar, metoda adresata mai ales pacientelor cu sanii mici

  Augmentarea mamara subpectorala presupune plasarea implantului sub muschiul pectoral si se adreseaza in primul rand pacientelor cu sani mici. Aceasta metoda ofera urmatoarele avantaje:
Dupa aceasta interventie sanii vor avea un aspect natural pentru ca marginile implantului nu sunt vizibile si nici macar palpabile.
Nu interfereaza cu examenul mamografic.
Dezavantajele oferite de catre augmentarea mamara subpectorala:
Aceasta interventie dureaza mai mult.
Perioada de recuperare este mai mare.
Pentru o scurta perioada de timp implantul mamar va fi situat putin mai sus.
Ridicarea sanilor este o procedura ce modeleaza sanii si le confera acestora un aspect natural, acest lucru datorandu-se indepartarii excesului de piele. Avantajele oferite de catre ridicarea sanilor sunt urmatoarele:
Corectarea ptozei mamare.
Aspectul bustului si al conturului sanilor va fi mult imbunatatit.
Rejuvenarea sanilor.
Imbunatateste postura corpului.
Elimina durerile de spate cauzate de lasarea sanilor.
Ofera sanilor o forma si o pozitionare corecta.
Reda increderea de sine.

Ridicare sani cu implant mamar – Marire in volum si efect de lifting

  Ridicarea sanilor cu implant mamar ofera pe langa un efect de lifting al sanilor si o marire in volum a cupei sanilor, acest lucru datorandu-se inserarii implantului mamar. Acest implant silicon se realizeaza prin incizia de la nivelul santului submamar sub fascial si sub muschiul pectoral. Implantul mamar se poate realiza cu ajutorul mai multor tehnici de incizie, si anume:
1. Tehnica de incizie concentrica se recomanda pacientelor cu o ptoza mamara moderata. Avantajele oferite de catre aceasta tehnica de incizie sunt urmatoarele:
Timpul de vindecare este scurt.
Poate reduce dimensiunea areolei acolo unde este cazul.
Cicatricile sunt foarte putin vizibile.
2. Tehnica de incizie verticala presupune combinarea tehnicii de incizie concentrica la care se adauga o incizie verticala de la nivelul areolei catre santul inframamar. Avantajele oferite de catre aceasta tehnica de incizie sunt urmatoarele:
Ofera un efect de lifting al sanilor mult mai pronuntat.
Remodeleaza mult mai eficient forma sanilor.
Tehnica de incizie in forma de j presupune indepartarea pielii din jurul areolei si de la nivelul polului inferior al sanilor. Avantajele oferite de catre aceasta tehnica de incizie sunt urmatoarele:
Cicatricile sunt aproape inexistente.
Ofera un aspect al decolteului mult mai atragator.
Tehnica de incizie ancora T inversat presupune o incizie realizata in jurul areolei ce coboara spre pilul inframamar si se prelungeste de-a lungul acestuia.

Cu toate ca in momentul de fata din ce in ce mai multe femei isi doresc un implant mamar exista si reprezentante ale sexului frumos care apeleaza la micsorarea sanilor pentru ca volumul acestora le cauzeaza probleme de sanatate. Avantajele oferite de catre operatia de reducere a sanilor sunt urmatoarele:
Reducerea dimesniunii areolei si pozitionarea cat mai naturala a acesteia.
Reducerea volumului sanilor.
Pozitionarea cat mai naturala a sanilor.
Obtinerea simetriei locale.
Aceasta operatie se realizeaza sub anestezie generala si dureaza in medie 3-4 ore. Durata de spitalizare este de 1-2 zile iar durata de recuperare este de aproximativ o saptamana. Sporturile solicitante trebuie evitate pentru aproximativ 2 luni iar expunerea la soare trebuie evitata pentru aproximativ 1 an. Inainte de operatie trebuie parcursi urmatorii pasi:
Trebuie efectuata o mamografie sau ecografie mamara.
Trebuie efectuate analize de sange.
Cu doua saptamani inainte de operatie nu trebuie administrata aspirina sau medicamente ce contin aspirina.
Dupa miezul noptii inainte de operatie nu trebuie mancat si baut nimic.
Corectia mameloanelor invaginate este o tehnica ce consta in trecerea unor fire tractoare prin baza mamelonului care sa il sustina exvaginat pentru o perioada de doua saptamani, pana la stabilizarea cicatriceala. Aceasta operatie nu este dureroasa, se realizeaza sub anestezie locala si se adreesaza femeilor ce au o deformare a mamelonului.
Micsorarea areolelor este o tehnica prin intermediul careia se micsoreaza permanent diametrul areolei mamare. Aceasta tehnica presupune trecerea si intercalarea a doua fire prin baza areolei mamare si baza mamelonului cu ajutorul unui instrument special. Aceasta interventie nu este dureroasa, se realizeaza sub anestezie locala si nu este necesara o perioada de recuperare.