corp1-(1)

Lipoaspiratia prin Body–Jet este un nou tratament revolutionar de liposuctie care “spala grasimea din interiorul corpului” cu un delicat sistem de indepartare a grasimii, pe baza de apa.
Lipoaspiratia asistata prin apa (Aqualipo) este o metoda unica in Romania, este mai putin invaziva (decat interventia clasica), prin care se realizeaza cea mai fina si blanda liposuctie, rezultatele fiind exceptionale.

Liposuctia asistata prin apa este extrem de populara in SUA in momentul de fata, datorita unicitatii tehnicii folosite si a multiplelor avantaje pe care aceasta tehnica revolutionara le ofera:
– procedura minim invaziva, blanda;
– tratament permanent;
– efecte secundare reduse;
– recuperare rapida;
– rezultate excelente.

Cum se realizeaza procedura?
Pentru lipoaspiratia asistata prin apa se foloseste solutie salina in jet de inalta presiune, care inlocuieste canula de suctiune folosita in liposuctia clasica. Jetul de solutie salina indeparteaza delicat tesuturile grase, fara a fi nevoie de folosirea manevrelor dureroase si extrem de invazive pentru a extrage tesutul adipos in exces.

 

Avantajele lipoaspiratiei moderne fata de liposuctia clasica?

Proprietatile minunate ale apei nu trebuiesc subestimate. Aceasta este capabila sa spele chiar si problemele de natura estetica.
Fluidul dislocă grasimea fara manevre bruste sau dureroase, managerizarea eficienta a fluidelor ducand la un rezultat mai precis si mai bun.

Spre deosebire de tehnicile traditionale de liposuctie, cu Body-Jet-ul nu mai este nevoie de anestezie generala. In general, interventia poate decurge numai cu anestezie locala. Asta se traduce ca fiind un risc medical minim pentru pacient. Mai mult, Body-Jet-ul nu numai ca distruge permanent celulele de grasime, dar incurajeaza, de asemenea, procesul de strangere a pielii pentru rezultate mai bune.

In cele din urma, sistemele moderne de indepartare a grasimii actioneaza gentil, deci vor aparea semnificativ mult mai putine vanatai si umflaturi si, de asemenea, datorita interventiei mai putin invazive, nu necesita anestezie generala, nici timp de internare, iar recuperarea are un timp de 5 ori mai redus comparativ cu orice alta procedura de topire a grasimii.

Pacientul poate reveni la activitatile zilnice in numai cateva zile de la interventie, desi la marea majoritate a pacientilor medicul recomandă cateva zile de repaus total pentru obtinerea de rezultate maxime.

Lipoaspiratia asistata prin apa permite medicului o aranjare anatomica mult mai buna a tesuturilor datorita posibilitatii mai exacte de manevrare a grasimii. In consecinta, rezultatul final este unul mult mai bun si mai aproape de dorinta pacientului.

 

Pot apela la lipoaspiratie?

Lipoaspiratia are ca efect psihologic cresterea stimei de sine, dar nu va poate remodela in intregime corpul sau sa rezolve toate problemele de greutate pe care le aveti. Trebuie sa aveti o greutate relativ normala, o stare buna de sanatate si un psihic stabil. Pielea elastica si ferma garanteaza un contur mai bun dupa interventie. Daca pielea atarna, isi va reveni foarte greu pe noul dumneavoastra corp si poate necesita si alte interventii churgicale.

Trebuie avut in vedere ca eliminarea celulitei sau imbunatatirea aspectului nu se realizeaza prin liposuctie, ci sunt alte tehnici de slabire pe care medicul vi le recomanda pentru rezolvarea acestor probleme.

 

Care sunt riscurile lipoaspiratiei?

In mod normal, interventia este in totalitate sigura, totusi o situatie posibila ce duce la complicatii, desi rar intalnita, este aparitia nevoii de drenaj al lichidelor ce se acumuleaza si aparitia de traume la nivelul pielii (vanatai, etc…). Cicatricile vor fi foarte mici si sunt asezate astfel incat sa fie ascunse sau foarte putin vizibile. Totusi expunerea la soare poate cauza schimbarea culorii pielii, echimoza, umflarea zonei tratate.

 

Cum vom arata dupa interventie si ce recomandari vom primi?

Cele mai eficiente metode de a da un nou contur corpului cu minime efecte adverse si minime cicatrici este liposuctia. In continuare, daca dieta va fi normala si veti face regulat exerctii fizice, efectul poate fi permanent.

Dupa interventie pacientii vor purta un corset timp de 4-6 saptamani, iar dupa, medicul recomanda inceperea tratamentului cu cel mai puternic aparat de masaj, din lume – VELASHAPE III, pentru remodelarea corporala si tonifierea pielii.

 

Toti pacientii au fost foarte multumiti de rezultate si se simt mult mai bine in noul corp si in noile haine.