Blefaroplastia cu laser

Inlaturarea chirurgicala a excesului de piele de la nivelul pleoapelor se face in clinica noastra aplicand o tehnica revolutionara: nu folosim bisturiul pentru excizia pielii, ci un laser chirurgical special, care pe langa faptului ca ne ofera o operatie fara sangerari, ne permite sa efectuam procedura mult mai repede si cu maxima precizie.

Apelam la aceasta tehnica cand tratamentul cu toxina botulinica (Botox/Dysport) nu ne mai intinde suficient pleoapa, sau cand avem un exces prea mare de piele pentru tehniciile descrise mai sus.

 

Procedura se face in cabinet, cu putina anestezie locala (administrarea anesteziei locale se face cu un ac foarte fin, o singura data pentru fiecare pleoapa – se aseamana cu injectia de Botox), operatia dureaza in jur de 45 de minute, timp in care pacientul nu simte nimic… este total nedureroasa.

In afara inlaturarii excesului de piele putem sa mai excizam si din grasimea care ingreuneaza pleoapa, o parte din muschiul orbicular care si el la randul lui poate crea un fald foarte gros si inestetic. Toti acesti pasi se fac o singura data, iar la final, se aplica o sutura invizibila intradermica (in grosimea pielii), care datorita laserului nu lasa urme vizibile.

 

Despre recuperare:
– Este una din cele mai bine suportate operatii, recuperarea este foarte rapida si nu dureaza mai mult de 6 zile.
– Firele se extrag la 5-8 zile, in functie de indicatiile individuale.
– Nu vor fi dureri, sangarari sau alte inconveniente, decat o usoara inflamatie care se remite in cateva zile.

 

Rezultatele acestui tratament sunt cat se poate de spectaculoase, obtinand o intinerire marcanta a intregii regiuni.


Operatia de blefaroplastie, una dintre cele mai bune metode de a va sculpta corpul dupa propria dorinta !

  Frumusetea naturala a corpului uman este de neegalat. Ceea ce ii este daruit fiecarei persoane, inca de la nastere, este un dar la care trebuie sa tina fiecare om foarte mult, sa il pretuiasca si sa il aprecieze intreaga viata.
[Continua sa citesti…]