152422998485_brazilian-butt-lift-before-and-after-atlanta

Modelarea feselor si a sanilor cu grasime proprie (lipofilling)

Procedura consta in extragerea delicata a tesuturilor grase (grasimea), de obicei de pe abdomen, flancuri sau coapse, prin ce mai fina si blanda metoda de Liposuctie asistata prin apa (Aqualipo – care se realizeaza cu anestezie locala, este nedureroasa, nu raman semne, se pot relua activitatile obisnuite imediat dupa tratament) si reinjectarea acesteia la nivelul feselor si sanilor. Este una dintre cele mai apreciate proceduri, deoarece are un efect dublu: se indeparteaza grasimea inestetica din alte zone si se adauga in fese si sani.

 

Principalul avantaj al acestei metode minim invazive, este ca, folosind grasime proprie, organismul nu are cum sa o respinga. In plus, modelarea feselor si sanilor cu grasime proprie da un aspect foarte natural. Procedura dureaza 2-3 ore, se realizeaza cu anestezie locala, nu necesita spitalizare, nu este dureroasa, recuperarea este rapida, iar rezultatele se vad imediat.

 

Interventia este una nedureroasa, fara semne, si are marele avantaj ca folosind propria grasime, organismul nu are cum sa o respinga.
Folosind noua tehnica de liposuctie (Aqualipo), extragerea grasimii se realizeaza mult mai usor, metoda fiind ajutata de forta apei ce se distribuie sub forma de evantai si disloca grasimea fara a mai fi nevoie de manevre bruste si dureroase, iar ca beneficiu ulterior, vor aparea mai putine vanatai sau umflaturi, iar pielea isi va recapata aspectul ferm mult mai repede.

 

AVANTAJELE PROCEDURII:

– procedura se realizeaza cu anestezie locala: se vor putea relua activitatile zilnice imediat dupa tratament;
– se foloseste tesut propriu organismului, deci riscul de respingere nu exista;
– odata revascularizata, grasimea isi pastreaza definitiv volumul;
– grasimea contine o cantitate importanta de celule stem ce au capacitatea de a stimula suplimentar rejuvenarea tesuturilor in care este transferata;
– aspectul si senzatia la atingere sunt naturale;
– durata de recuperare minima (24 ore);
– dureri post-operatorii minime.

 

CE PRESUPUNE TIMPUL DE RECUPERARE?

– existenta unei jene locale;
– prezenta unor mici vanatai ce dispar in cateva zile;
– senzatii rapid trecatoare de amortire a zonelor lipoaspirate.

 

Alte complicatii nu exista, datorita folosirii noii tehnici AQUALIPO.