modelare-gambe

Ultimul produs lansat de compania Q-Med pentru augmentarea corporala este MACROLANE.

QMed – MACROLANE – acidul hialuronic stabilizat NASHA, pentru remodelare corporala. Macrolane este primul acid hialuronic folosit pentru remodelarea corporală!

 

Este sub forma de gel injectabil, biodegradabil, folosit pentru augmentarea non-chirurgicală a urmatoarelor zone: sâni, pectorali, fese, gambe, abdomen, remodelarea concavităţilor post-lipoabsorbţie. Cel mai spectaculos efect este în modelarea gambelor.

Fără anestezie generală, fără perioda de recuperare (vă puteţi relua activitatea imediat după tratament), fără cicatrici post-operatorii, fără perioada de spitalizare, sunt numai câteva beneficii ale noului produs!

 

Este injectat cu ajutorul unei seringi speciale după o anestezie locală. Durata tratamentului este de 30-90 minute în funcţie de zonele tratate şi de cantitatea de gel injectată.Gambele vor avea forme naturale cu volumul dorit. Uitaţi de bisturiu şi de eventualele complicaţii, Nu are nici o reacţie adversă, deoarece este un acid hialuronic de origine non-animală care este prezent în organismul uman. Formele corpului vor căpăta noi trăsături, delicate şi cu un aspect natural.

Macrolane este o substanta pe baza de acid hialuronic cu o molecula mai mare. Structura moleculara fiind asemanatoare acidului hialuronic propriu corpului, nu exista riscul de a fi rejectat de organismul dumneavoastra. 

Daca va este teama sa va supuneti unei interventii chirurgicale sau nu doriti sa ramaneti cu cicatrici, injectarea de Macrolane va poate aduce un plus de volum Nu este o marire de proportii, dar schimbarea pe care o va aduce corpului dumneavoastra va fi evidenta.
Procedura nu necesita internare si se efectueaza sub anestezie locala.

 

Dupa injectare va puteti relua imediat activitatile obisnuite, fara restrictii. 
Fata de implante de silicon, marirea prin injectare de Macrolane nu este definitiva. 
Acidul hialuronic introdus va fi resorbit de organism in aproximativ 12 luni, necesitand reinjectarea pentru mentinerea rezultatului. Pentru reinjectare se folosesc de obicei cantitati mai mici de produs decat in faza initiala.

In cazul in care nu se doreste repetarea tratamentului, gambele revin la dimensiunile initiale, Macrolane-ul fiind degradat total intr-un interval de 18-24 luni. Dupa injectare este posibila aparitia de mici echimoze (vanatai) si se constata o reactie inflamatorie usoara in jurul zonei injectate. La nevoie se poate administra tratament antialgic si antiinflamator.

 

Macrolane nu este indicat pentru:

• persoane care sufera de boli autoimune, infectii HIV;
• tulburari de coagulare;
• infectii ale pielii.