lifting-facial

Este probabil cel mai bun tratament pe care putem sa-l aplicam la acest nivel. Se combina aproape in totdeauna cu corectia cearcanelor!
Procedura consta in extragerea unei cantitati mici de grasime, cu o seringa mica, dintr-o zona in care am aplicat o anestezie locala, asfel incat sa nu se simta aproape nimic in timpul extragerii. Nu raman urme locale dupa extragere, deoarece nu este vorba de o lipoaspiratie, ci doar de o usoara recoltare de grasime.

Grasimea recoltata se injecteaza ca atare in pometi si cearcane dintr-un singur punct, cu o microcanula care contureaza uniform aceste regiuni.

Eu nu prelucrez grasimea, nu o centrifughez si nu o imbogatesc cu celule stem, deoarece folosesc o tehnica speciala de recoltare ce elimina necesitatea acestor suplimentari laborioase care lungesc timpul si costul procedurii fara a oferi un rezultat mai stabil.

 

Rezultatele acestui tratament sunt vizibile peste 10 ani, dupa care putem sa mai facem mici completari.

Referitor la volumul final de grasime care se mentine dupa o asemenea procedura, pot sa spun ca, din statistica personala a clinicii, urmarind proprii pacienti, in jur de 70-80 la suta din grasimea injectata se mentine cel putin 10 ani…uneori acest procent poate fi mai mic, iar in jur de 10% din pacientii care au facut acest tratament vor necesita o mica completare, care se poate face oricand isi doresc. Pretul completarii este la jumatetea pretului de lista pentru tratamentul initial.

 

Dupa tratament, timpul in care se vede ca v-ati facut un tratament in regiunea pometilor variaza intre 5-6 zile si doua saptamani, media fiind cam 10 zile. In acest timp, chiar si imediat dupa procedura, puteti sa va aplicati fond de ten, anti-cearcan, sa purtati ochelari si sa mascati cat de cat tratamnetul efectuat.

De asemenea, ca sa va recuperati cat mai repede, se recomanda sa dormiti pe o perna mai ridicata si sa evitati mancarurile sarate si sportul timp de 1-2 saptamani.