lifting-facial

Atunci cand pielea ancepe sa se deformeze si sa piarda elasticitatea, mai ales in partea de jos a fetei si a gatului, mini lifting-ul este o solutie perfecta pentru multi barbati si femei care doar incep a experimenta aceste semne de imbatranire.

Mini lifting-ul este similar cu tradiţionalul lifting de fata, dar nu este la fel de invaziv sau costisitor. Aceasta implica folosirea unor incizii mult mai mici, precum si a unor suturi fine, totul pentru a minimiza cicatricile. In timpul procedurii se realizeaza o fina incizie triunghiulara aproape de fiecare ureche, ce permite re-suspendarea tesuturilor de sub piele. Apoi se indeparteaza excesul de piele pentru a netezi ridurile si pentru a redefini linia maxilarului.

 

Rezultatul este o fata mai tanara si mai proaspata. Mini lifting-ul dureaza in jur o ora si va puteti relua activitatile normale in termen de 3-5 zile. Nu implica nici o anestezie generala, procedura se realizeaza sub o anestezie locala, ceea ce permite comunicarea tot timpul, iar echimozele sunt de obicei minime. Mini liftingul are ca si obiective atat regiunea inferioara a fetei cat si partea superioara a gatului si nu va afecta fruntea, pleoapele, sau zona de mijloc a fetei. Din acest motiv, multi pacienti opteaza pentru completarea mini liftingului cu o blefaroplastie, lifting de sprancene, sau cu laser terapie.

Faptul ca poate intoarce timpul si poate sterge 5, 7, sau chiar 10 ani din varsta vizuala a pacientului in doar cateva ore, face ca mini liftingul sa fie una din procedurile mele preferate. Puteti avea, literalmente, acest lucru in clinica noastra fara a fi anesteziat, ci doar cu o usoara sedare si anestezic local. Firele de sutura sunt indepartate in 7 zile, motiv prin care pacientii isi pot relua activitatea in mai putin de o saptamana. Cea mai buna parte este ca nu se observa a avea ceva “facut”, ci doar aspectul de odihna, deoarece se elimina excesul de piele.