152422998485_brazilian-butt-lift-before-and-after-atlanta

Cei mai multi dintre noi suntem preocupati de forma, aspectul si mai ales marimea posteriorului. Modelarea feselor se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, preocupati sa aiba forme mai rotunjite si un fizic armonios, bine proportionat. Este bine stiut ca fesele sunt, alaturi de sani, simbol al sexualitatii, atat la femei cat si la barbati. La femei, cu cat raportul solduri/talie e mai accentuat, cu atat mai multa atentie primeste.

 

In aproape toate culturile, fesele bine proportionate, rotunjite au fost dintotdeauna unul dintre factorii determinanti ai frumusetii feminine, un semn de vitalitate si fertilitate. Mai mult decat atat, moda actuala dezvaluie mai multe parti ale corpului, facandu-ne mai constienti de imperfectiunile noastre, oricat de mici. Deci nu e de mirare ca tot mai multe femei intreaba chirurgii esteticieni despre augmentarea (marirea) fesiera sau despre liftingul fesier brazilian.

 

Aceasta procedura minim invaziva ofera rezultate excelente de ridicare a feselor, cu un timp de recuperare foarte scurt. Se utilizeaza fire de sutura speciale introduse cu ajutorul unui ac lung si subtire pentru a ridica din interior tesuturile fesiere, dand un aspect mai ferm si mai plin, fara a lasa cicatrici si fara a necesita anestezie generala.

Este o interventie care se realizeaza sub anestezie locala usoara si dureaza aproximativ 30 min. Prin intermediul unor incizii foarte mici, de cativa milimetrii, care se vor vindeca fara cicatrice, se introduc firele elastice care vor repozitiona volumul feselor. Aceste fire se ancoreaza la un punct de deasupra liniei interfesiera si se ascensioneaza dand feselor un aspect natural.

Dupa tratament pot exista cateva vanatai si un discomfort local in timpul miscarilor ample (mers, sarit, alergat) care se remit de regula in cateva zile.

Rezultatele se mentin peste 10 ani, de cele mai multe ori – pe viata.

 

Indicatiile procedurii:

– persoane cu o greutate variiand in limitele normalului;
– un stat de grasime suficient de dezvoltat astfel incat sa poata sustine firul circular si el sa fie “ingropat” frumos fara a se vedea.

 

Avantajele procedurii:

– metoda potrivita pentru persoanele active ce isi doresc un aspect cat mai armonios;
– absenta cicatricilor;
– recuperare totala imediata;
– dureri aproape inexitente post interventie;
– aspectul final natural;
– spre deosebire de alte interventii cu fire rezultate sunt pe termen lung.