operatie-pleoape-e1486207637631

Tratamentul cu toxina botulinica de tip Dysport:

Acesta este poate cel mai simplu si usor tratament pe care recomand sa-l aplicam daca suntem intre 25-40 de ani si n-am mai incercat nimic inainte.
El consta in relaxarea musculaturii mimicii la nivelul fruntii si coltului ochilor, astfel incat sa obtinem o intindere a fruntii cu netezirea ridurilor orizontale de pe frunte, celor dintre sprancene si din coltul ochilor.

 

Totodata, prin aceasta relaxare a fruntii, obtinem o ridicare de aproximativ 5 milimetri pana la un centimetru a coltului sprancenelor, ceea ce ne deschide foarte mult privirea si ne lumineaza expresia fetei.

Procedura nu este deloc dureroasa, este folosit cel mai subtire ac din lume pentru injectarea acestui produs, dureaza doar cateva secunde, iar rezultatele incep sa se vada peste cateva zile, mentinandu-se aproximativ 5-6 luni.

 

Particularitati importante:

– cu cat incepem mai devreme acest tratament, cu atat reusim sa oprim evolutia ridurilor de expresie si caderea pleoapei prin antrenarea musculaturii;
– daca este aplicat corect, acest tratament este lipsit de reactii adverse sau de neplaceri asociate cu alte tratamente injectabile;
– in cel mai rau caz puteti avea o vanataie de cativa milimetri, care dispare dupa 2 zile si se poate acoperi imediat cu cel mai fin machiaj;
– in clinica noastra, pacientii pot beneficia de o completare gratuita la 2-3 saptamani dupa prima injectare, pentru a obtine cel mai echilibrat si stabil rezultat.

 

Atentie, daca trec mai mult de 3 saptamani de la efectuarea primei injectii nu se mai poate administra doza de completare. Acesta este un serviciu gratuit, oferit pacientilor clinicii noastre.