lifting-facial

Grasimea este recoltata cu ajutorul unei canule (un tub subtire) din abdomenul pacientei. Mai apoi, aceasta este injectata in zona cearcanelor. Intreaga procedura se desfasoara sub anestezie locala. Pacientul isi poate relua activitatile chiar in ziua urmatoare.

Reusita tratamentului depinde foarte mult de indemanarea medicului care il realizeaza si de simtul estetic al acestuia. Aici, Dr. Renert Gad, va ofera rezultate optime, oferind pacientilor frumusetea naturala pe care au visat-o dintotdeauna.

 

Avantajul injectarii cu grasime proprie este reprezentat in primul rand de durata prelungita a efectului la 2 luni dupa tratament, volumul obtinut ramanand constant cel putin 10 ani. Uneori, la 1-3 % din cazuri pot fi necesare una sau doua completari datorita resorbtiei partiale a grasimii injectate, rezultatele obtinute mentinandu-se minim 10 ani.

In plus, este un fapt bine stiut ca grasimea propie este mult mai bine tolerata de organism decat materialele artificiale, asadar, exista o sansa mult mai mare in cazul tratamentului cu grasime proprie ca rezultatul sa para perfect natural.

 

Timp de recuperare:

De regula, procedura nu necesita timp de recuperare, machiajul putand fi aplicat imediat dupa tratament. Uneori, mai ales cand se folosesc doze mari de grasime, se observa o inflamatie usoara sau medie a pleoapei inferioare, de aceea este bine sa nu fie programate evenimente importante in urmatoarele zile dupa tratament.

 

Restrictii.

Este important sa nu se conduca imediat dupa tratament si sa se respecte cateva reguli simple pentru a grabi vindecarea:
– evitarea alimentelor sarate cateva zile;
– dormirea cu capul usor ridicat;
– aplicarea de pernute cu gel rece care se primesc dupa tratament pentru tratarea zonei de cateva ori pe zi, sau la nevoie.