2-1_vbeamperfecta-treatment

Cuperoza este o afectiune difuza ce afecteaza fata si decolteul, uneori sub forma de foarte multe vase capilare mici si ramificate, iar alteori ca o roseata difuza si deranjanta. Laserul VBeam Perfecta elimina toate aceste capilare si practic rezolva problema instantaneu sau in cazurile severe, dupa maximum 3 sedinte

Rozaceea este un grad mai avansat de cuperoza ce se manifesta prin aparitia unor pete de culoare rosie pe fata, urechi si mai rar torace. Roseata apare mai intai in zona nasului si obrajilor si tinde sa se extinda apoi spre frunte si barbie.

 

Verucile si psoriasis pot fi tratate cu succes prin reductia capilarelor sangvine care le hranesc si se pot resorbi foarte repede, fara a fi nevoie sa fie arse prin alte mijloace mult mai agresive.
Reintinerirea pielii sau rejuvenarea se adreseaza pacientilor de toate varstele intrucat la ora actuala, spre deosebire de generatiile anterioare, adultii tineri sunt proactivi in ceea ce priveste aspectul fizic, dorindu-si sa arate varsta pe care o simt. Tratamentul cu laserul Vbeam Perfecta necesita de obicei mai multe sedinte spatiate la un interval de citeva saptamini. Tratamentul este nedureros si vindecarea este totdeauna estetica.