Totul-despre-epilare-definitiva

Aparatura de laser avansata, patentata si dezvoltata in America, a revolutionat tratamentul de epilare definitiva facandu-l simplu si eficient. 
Prin intermediul laserului Candela® tratamentul este nedureros si nu este necasara folosirea cremei anestezice sau a gelului rece. In SUA poarta numele “Walk in Walk Out Procedure”, ceea ce inseamna fara pregatiri speciale inaintea tratamentului si continuarea zilei de lucru imediat dupa tratament.

Aparatul Candela Gentle Lasse® este cel mai rapid si eficient din gama sa. De aceea, putem trata zone foarte largi in timp scurt si cu mai putine sedinte terapeutice: intre trei si sase sedinte spre deosebire de 10-20 de sedinte cu lumina intens pulsata (IPL).

 

Ce este laserul medical?

Laserul se foloseste in multe domenii medicale si de medicina estetica si reprezinta cea mai noua tehnologie in materie de epilare definitiva. Raza de lumina creata de aparat este de intensitate precisa si constanta. 
Tehnologia ALEXANDRIT a aparatului CANDELA® este a patra generatie de laser terapeutic si cea mai avansata platforma de tratamente estetice.

Tratamentul de epilare definitiva este potrivit pentru toata lumea? 
Putem oferi un tratament eficient pentru toata lumea, fara ca sexul si culoarea pielii sa fie un impediment (doar sa nu fiti bronzati cand veniti la tratament).

 

Tratamentul este dureros?

Tratamentul cu laser este nedureros in comparatie cu metodele alternative.

 

Care sunt efectele adverse?

Singura “reactie adverse” dupa tratamentul de epilare definitiva cu laser de ultima generatie este o usoara roseata a pielii in ziua tratamentului, ce dispare in cateva ore.

 

Cine este calificat sa efectueze acest tratament?

Este foarte important sa verificati inaintea tratamentului cine este persoana care il efectueaza. Aceasta persoana trebuie sa fie calificata in terapie cu laser si lumina pulsanta. Aparatele de ultima generatie pot fi ineficiente daca sunt folosite de persoane necalificate.

 

Important de stiut:

Recomandam acest tratament nu numai datorita rezultatelor estetice, ci si datorita atenuarii marcate a cosurilor, durerilor si a neplacerilor rezultate din cresterea inversata a firelor de par (sub piele).

 

LASER ALEXANDRITE DE LA CANDELA:

Este “standardul de aur in lume” cel mai indicat pentru epilare definitiva, comparativ cu IPL, SPL, electroliza si alte tipuri de lasere.

Laserul Alexandrit este considerat in prezent, conform studiilor de specialitate, cel mai rapid si eficent laser de indepartare a parului nedorit, fiind util in tratarea pacientilor cu pilozitate excesiva.

Laserul Alexandrit de la Candela este utilizat cu succes in cele mai mari clinici de specialitate din lume.

 

Laserul Alexandrite de la Candela (Gentlelase) este singurul sistem care ofera o gama larga de tratamente cum ar fi:
– epilare definitiva
;
– eliminarea petelor
;
– eliminarea leziunilor vasculare si a pistruilor.

 

Recomandam acest tip de tratament nu numai datorita rezultatelor estetice, ci si  datorita atenuarii marcante a foliculitei, durerilor si a neplacerilor rezultate din cresterea firelor de par sub piele.