marire-buze-05-teosyal-559283

Astazi, buzele simbolizeaza perfectiunea femeii mondene. Naturale si sanatoase, cu aspect placut, in armonie cu trasaturile, ele imbunatatesc remarcabil aspectul individual general. A modela buzele nu presupune doar marirea volumului, ci si o serie complexa de optiuni terapeutice:
• conturarea liniei buzelor (injectii liniare de jur imprejurul buzelor), accentueaza forma lor naturala;
• ridicarea comisurilor ofera un aspect mai vesel, pozitiv. Cand coltul gurii priveste spre inferior, se creaza un aspect de tristete, negativitate;
• ridurile periorale (ridurile radiale) sau “de fumatori” se pot inlatura cu cateva injectii suplimentare de umplere in timpul tratamentului.

 

Solicitarea acestor tipuri de tratamente are la baza trei motive:

• buze mici, lipsite de volum, asimetrice;
• adaos de contur si de volum pentru un aspect mai seducator al buzelor normale;
• tratarea buzelor ridate si atrofiate (palide si albicioase), ce pot fi intalnite in cazul persoanelor de peste 40 de ani.

 

Inainte de tratament:

Este foarte important sa relatati ce anume va deranjeaza si care sunt rezultatele pe care le doriti.

 

Alegerea tipului de tratament:

Putem folosi materiale resorbabile biodegradabile de genul acidului hialuronic, cu rezultate ce se mentin intre sase si doisprezece luni, sau materiale definitive.

Anestezia
Folosirea tehnicilor speciale, alaturi de cele mai subtiri ace, permit efectuarea acestui tratament fara anestezie. Tratamentul nu este dureros, aparand doar un discomfort minim cauzat de intepatura acului.

Daca totusi aveti un prag scazut de sensibilitate, va pot administra un anestezic local pentru a evita orice fel de durere sau disconfort cauzat de tratament.

Durata tratamentului:
Tratamentul dureaza intre 5 si 15 minute, fiind posibila prelungirea in cazul in care se doreste anestezie.

Perioada de recuperare:
Buzele sunt usor umflate si edematiate. Puteti sa va intoarceti la activitatea zilnica imediat dupa tratament.

Reactii adverse:
Edem local, eritem (roseata), ce dispar la cateva ore dupa tratament.

 

In premiera in Romania

Clinica Dr. Renert Gad a fost prima si pentru mult timp, singura clinica din Romania unde marirea permanenta a buzelor se realizeaza prin metoda profesorului Orentreich din New York, ramanand leader in aceasta metoda care asigura rezultate ce se mentin peste 20 de ani. Este, de altfel, tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood.

Descrierea metodei Prof. N. Orentreich – Medical grade silicone microdroplet injection.
Folosind aceasta metoda din anul 2007, este probabil cea mai precisa si calculata metoda pentru modelarea buzelor.

Acest lucru se datoreaza faptului ca siliconul medical pur nu se injecteaza pentru a modela buzele, ci doar pentru a stimula depunerea de colagen in jurul fiecarui strat de micropicaturi.
Astfel, in aproximativ 5-8 sedinte, la un interval de minim 3 saptamani intre ele, se obtine un volum natural, compus din structura colagenica proprie ce s-a depus pe acel schelet foarte precis de micropicaturi siliconice.

 

Rezultatele acestei metode incep sa devina vizibile de regula dupa 3 sedinte, iar rezultatul final se va mentine cel puntin 15-20 de ani fara ca buzele sa se modifice de-a lungul vietii, fara sa se deformeze sau sa migreze materialul injectabil cum se intampla fara exceptii cu toate metodele permanente folosite pana in ziua de azi.
Reactiile adverse la aceasta metoda, daca este efectuata corect, cu precizie riguroasa si urmand protocolul descris de Prof. N. Orentreich, sunt de regula absente.

Totusi, in timpul tratamentului, mai ales la persoane foarte tinere si la fumatori, se pot simti cateva depuneri excesive de colagen in buze.
Aceste depuneri de consistenta mai dura dispar de la sine in cateva luni de la finalul tratamentului, sau pot fi tratate cu o substanta care le dizolva pur si simplu.
Din 2007 si pana in acest moment nu a existat nici o reactie adversa de tip alergic, de respingere a micropicaturilor de silicon sau o modificare in forma si consistenta a buzelor de-a lungul anilor, aceasta metoda ramanand, cel mai stabil si precis tratament de modelare a buzelor.

 

Dupa tratament nu exista restrictii, exceptand fumatul (cateva ore) si traumatizarea buzelor prin muscaturi accidentale sau bauturi/mancaruri, la temperaturi ridicate.