invisible-lift-1

Acest tratment special dezvoltat pentru depigmentarea petelor si uniformizarea tenului, consta in cateva etape de peeling chimic, a carui formula am dezvoltat-o special pentru a realiza o depigmentare fara timp de recuperare.

Rolul acestui peeling este de a facilita patrunderea in derm a compusilor depigmentanti din crema pe care o preparam noi, in functie de particularitatile fiecarui caz, al carei rol este acela de a uniformiza si depigmenta tenul, regenerarea lui fiind foarte rapida, iar tratamentul fiind foarte simplu si usor de aplicat.

 

Tratamentul se parcurge in felul urmator: inainte de prima sedinta de peeling, se aplica timp de 2-3 saptamani, acasa, o data pe zi, crema speciala de pregatire.

Prima sedinta de peeling se face la 2-3 saptamani dupa ce ati folosit crema speciala si nu necesita timp de recuperare. Intervalul dintre sedintele de peeling este in jur de 3-4 saptamani, iar in acea perioada se aplica acasa cremele speciale care fac parte din acest tratament.

Rezultatele se observa imediat, chiar inainte de prima sedinta de peeling, datorita formulei speciale a cremei depigmentare care se prepara.

 

Acest tratament poate fi facut si pe timp de vara, cu conditia sa nu ne expunem la soare. In caz ca nu doriti sa va protejati de soare pe timpul verii, atunci mai bine amanati tratamentul pentru sezonul de toamna-iarna.

In rest, rezultatele se pot mentine mai multi ani, insa daca aveti tendinta de a va pata cand va expuneti la soare, este necesar sa va protejati pe timp de vara.

Pacientilor nostri care au avut un rezultat exceptional, chiar daca se protejeaza de soare, li se face si un tratament de intretinere pe care il oferim dupa cele 3 sedinte, pentru a pastra rezultatele cat mai mult.

 

IMPORTANT

Anumite pete/leziuni pigmentare pot fi mai profunde si pot necesita un tratament mai agresiv, de regula, cu laser. Ne dam seama care sunt leziunile pigmentare problematice si dupa a-2-a sedinta de peeling, drept pentru care se poate combina tratamentul cu laser-Alexandrit/ laser-Co2/ E-matrix, in functie de caz.