operatie-pleoape-e1486207637631

Aceasta tehnologie este cea mai noua modalitate de a trata ridurile fine si porii deschisi, prin renivelarea si tonifierea pielii, oferindu-i pacientului rezultate ce se mentin pe termen foarte lung.

 E-Matrix foloseste acelasi principiu de microleziuni fractionate ca si laserul Co2, dar diferenta este modul in care le produce si anume prin radiofrecventa bipolara fractionata.

Acum, ne intrebam de ce sa avem doua aparate care fac aproximativ acelasi lucru in clinica si pe care sa-l alegem?

 De fapt, ele sunt extrem de diferite unul fata de celalalt: laserul perforeaza pielea si este cu mult mai agresiv asupra tuturor straturilor tegumentare.

 

Energia bipolara generata de E-Matrix are o forma conica: perforeaza delicat suprafata pielii, iar efectul maxim va fi in stratul profund al pielii, unde se afla si structura colagenica de sustinere.

 

In practica mea, eu recomand tratamentul cu E-Matrix pentru regiunile mai sensibile, ce necesita mai degraba tonifiere profunda cu afectarea minima a suprafetei cutanate:
– Tonifierea gatului, barbiei si conturul mandibulei;
– Eliminarea ridurilor fine pe decolteu;
– Atenuarea ridurilor pe genunchi si pe coate;
– Tratamentul ridurilor fine faciale la persoane cu tenul mai inchis, ce au un risc mai mare sa se pigmenteze in urma tratamentului cu laser Co2;
– Tratamentul revolutionar al vergeturilor;
– Tratamentul ridurilor in timpul verii;
– Tratamentul revolutionar al cicatricilor


.

 

Tratamentul este nedureros, nu necesita anestezie, dureaza intre 5 si 20 de minute, iar la finalul tratamentului, pielea va fi usor inrosita si doar uneori vor aparea urmele perforatiilor microscopice in forma de punctulete foarte mici ce pot fi acoperite imediat cu machiaj special de protectie, pe care il puteti cumpara la noi in clinica.

De regula, toate urmele dispar in 2-4 zile. 

Si acest tratament necesita uneori mai multe sedinte, iar numarul de sedinte este individual, in functie de gravitatea cazului.

 In ambele cazuri, cel al laserullui Co2 si al aparatului E-matrix, rareori depasim numarul de 5 sedinte.