lazer-tedavi-banner

Pielea fina, ca de bebelus devine acum o aspiratie ce poate fi atinsa, datorita Laserului Vbeam de la Candela, standardul de aur in tratarea leziunilor vasculare ale pielii, ce are la baza tehnologia unica in lume DCD (Dynamic Cooling Device™) Tratamentul este nedureros si vindecarea este intotdeauna estetica, fara timp de recuperare.

Unicitatea acestui laser consta in tehnologia avansata de tip micropuls, care presupune pe de-o parte o serie de mai multe aplicatoare care trateaza concomitent spot-uri de marimi diferite, iar pe de alta parte dispozitivul de racire patentat (Dynamic Cooling Device™) ce micsoreaza timpul de recuperare al pacientului, prevenind aparitia purpurei sau a invinetirii.

 

Laserul Vbeam, in momentul in care este aplicat pe piele, penetreaza straturile superficiale cutanate, fara sa le afecteze. In mod normal, in urma utilizarii laserului, nu raman semne sau reactii adverse.
In cazul pielii cu leziuni vasculare, cu fata rosie, cu rozacee, cu dermatita seboreica sau in cazurile de psoriazis tinta este vasul. In aceste situatii, laserul va curata leziunile.

Daca pacientul doreste o sesiune de fotorejuvenare, laserul, prin emisia de energie catre straturile profunde ale pielii, va stimula colagenul, ajutandu-l sa se reinnoiasca.

 

Avantajele laserului Vbeam:

Unul dintre avantajele laserului Vbeam este faptul ca dupa pasajele efectuate cu acesta, pacientul poate sa isi desfasoare activitatea normala.  In plus, spre deosebire de laserele clasice care pot provoca o fata rosie care se cojeste pentru cateva zile, laserul Vbeam nu implica acesti pasi.

 

Este nevoie de o pregatire speciala a pacientului inainte de a veni la consultatie?

Inainte de a veni la consultatie, pacientul nu trebuie sa fie bronzat sau expus la soare cu o luna inainte. Nu exista pregatiri speciale pe care pacientul trebuie sa le efectueze inainte de procedura cu laserul Vbeam, acestea fiind pregatiri generale pentru orice aplicatie laser.

 

Care sunt riscurile asociate cu laserul Vbeam?

In cazul in care pacientul a aplicat produse fotosensibilizante sau este bronzat, se poate inrosi sau se poate arde. Dar, medicul va constata starea pielii pacientului si va hotari parametrii de lucru, astfel incat pacientul sa fie in siguranta.

 

La cat timp trebuie repetata procedura cu laserul Vbeam?

Toate tratamentele se desfasoara in sedinte repetate, in general intre 3 si 6 astfel de sedinte, in functie de fiecare persoana in parte. Intervalul intre doua sedinte este de minim 3 saptamani, maxim 2 luni, in functie de procedura specifica.

 

Cu laserul Vbeam se pot trata vasele sparte pe nas, fata, picioare, cuperoza, rozacee sau reducerea rosetii de la nivelul decolteului si gatului.
Venele superficiale “in forma de paianjen” reprezinta o problema estetica ce deranjeaza milioane de femei – aceasta agregare mica, dar deranjanta, de venule cu tenta rosie, albastra sau mov apare mai ales pe coapse, gambe si glezne. De fapt, putem afirma ca cel putin o jumatate din femeilor adulte sufera de aceasta problema cosmetica.

 

Venele superficiale sau “in panza de paianjen – Spider Veins” – cunoscute in lumea medicala ca telangiectazii – dilatatii varicoase, sunt vene de calibru subtire localizate tangent la suprafata pielii. In ciuda faptului ca aceste vene fine sunt conectate cu sistemul venos general, ele nu reprezinta o parte esentiala din el.