IMG-20180327-WA0020

Armonia conturului siluetei poate fi afectata de excesul de grasime, precum si de efectul vizual cauzat de pierderea fermitatii pielii in urma fluctuatiilor dramatice de greutate cu o eficienta impresionanta spre obtinerea unor proportii armonioase ale siluetei vine in ajutorul dumneavostra VELASHAPE II, care este cel mai performant tratament anticelulitic ce are la baza revolutionara tehnologie ELOS, care este o combinatie foarte puternica de frecvente radio bipolare, raze infrarosii, role mecanice si vacuum, reusind asfel emanarea unei calduri concentrate catre straturiile profunde si catre cele superficiale ale dermei.

 

Aceasta caldura are ca rezultat modelarea sigura, eficienta si rapida a corpului , fara a fi necesara o perioada de recuperare sau o multitudine de sedinte (4 sed- 10 sed).

Atat femeile cat si barbatii obtin in egala masura rezultate excelente pe toate regiunile corpului. Cele mai solicitate tratamente se refera la coapse in cazul femeilor si la abdomen in cazul barbatilor.

Efectele acestui tratament sunt cresterea arderilor metabolice, un mai bun drenaj limfatic ,o netezire gradata a suprafetei pielii asociata cu o reducere considerabila a tesutului gras/celulita, intre 1-10 cm si obtinerea unei siluete de invidiat.

Este un tratament terapeutic de profunzime, confortabil, fara timp de nefunctionare, neinvaziv, usor. Sigur, eficient, lipsit de durere si fara perioada de recuperare, tratamentul este ideal pentru dobandirea siluetei visate.

 

Are ca efecte principale cresterea arderilor metabolice, o reducere intre 1-7,2 cm a tesutului gras si un mai bun drenaj limfatic. Se lucreaza asupra abdomenului, coapselor, feselor si bratelor. 

Aparatul folosit combina 4 proceduri de remodelare extrem de eficiente: radiofrecventa, infrarosii, masaj si vacuum. Radiofrecventa si infrarosiile au rolul de a incalzi tesutul afectat de celulita si de a forma nou colagen. Aceasta caldura concentrata, ce ajunge atat catre straturile profunde, cat si catre cele superficiale al dermei, are ca urmare remodelarea rapida a corpului, fara a fi necesara o perioada de recuperare.

 

Vacuumul si masajul contribuie la cresterea circulatiei sangvine, ceea ce duce la intensificarea metabolismului celulelor de grasime, ca urmare, volumul celulei este redus. Cu ajutorul rolelor special concepute pentru VelaShape vacuumul participa la imbunatatirea calitatii pielii si faciliteaza difuzia eficienta si sigura a caldurii.Velashape este unul dintre putinele dispozitive medicale ce a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratamentul celulitei si reducere circumferentiala.

Indicatiile medicale sunt: ameliorarea celulitei, imbunatatirea texturii si a tonicitatii pielii, reducerea circumferentiala a zonei tratate, tratamentul spasmelor musculare si al mialgiilor, post lipo – aspiratie – pentru corectia micilor asimetrii restante precum si post sarcina, cu efecte foarte bune asupra tonicitatii si texturii pielii abdominale.

 

Ce zone se pot trata cu Velashape?

Zonele tratate cel mai frecvent si cu rezultatele cele mai bune sunt abdomenul, coapsele si fesele  dar si  flancurile, spatele, bratele si gambele.  

Chiar produce reducere circumferentiala a zonei tratate? 
Raspunsul este categoric: DA. Conform studiilor clinice efectuate, cel mai bine raspunde la tratament abdomenul – cu o reducere de pana la 5-7 cm dupa 6 sedinte de tratament. De asemenea, la nivelul feselor se obtine o reducere de aproximativ 3 – 5 cm, iar la nivelul coapselor 1,5 – 2,5 cm.

 

Bineinteles tratamentul Velashape trebuie sustinut de controlul atent al dietei precum si de exercitii fizice regulate pentru a mentine rezultatul pe termen lung. 

Se imbunatateste textura si laxitate pielii? 
Majoritatea pacientilor au imbunatatiri ale texturii pielii. De asemenea zonele cu exces de piele moderat au o imbunatatire prin cresterea tonicitatii pielii. 

Celulita se poate trata cu Velashape? 
Celulita este o stare a pielii care se poate imbunatati cu Velashape avand in vedere ca toate cele patru tehnologii – luate in mod separat imbunatatesc celulita.

Combinate in acelasi tratament aceste tehnologii au rezultate superioare si este unul dintre dispozitivele cu rezultate foarte bune in acest sens. Nu trebuie uitat ca celulita este o stare „cronica” a pielii si ca urmare aceste tratamente trebuie repetate in timp (tratament de intretinere).

Uneori Velashape se combina cu succes cu alte tratamente medicale anticelulitice cum ar fi mezoterapia cu ace precum si aplicarea la nivelul zonelor tratate  a unor produse dermatocosmetice care sa mentina si sa amplifice rezultatul obtinut. In cazul celulitei se va face o indicatie de tratament in functie de varsta, gradul celulitei precum si de alti factori.

 

De cate sedinte este nevoie pentru a obtine rezultate?

Un tratament consta in 6 sedinte, cate 1 sedinta in fiecare saptamana, urmand ca tratamentul de intretinere pentru mentinerea rezultatelor sa fie efectuat la un interval de 1-3 luni. O sedinta dureaza aproximativ 30-40 minute, in cadrul acesteia tratandu-se maxim doua zone.

 

Ce avantaje exista in remodelarea corporala non-invaziva cu Velashape?

Aceste tratamente sunt non-invazive, nechirurgicale si fara timp de recuperare, fara disconfort, eficiente pentru toate tipurile de piele, nu se folosesc substante chimice si nu au efecte secundare. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa tratament.